Kies de mooiste wandeling van Nederland

De ene keer een stadswandeling, de andere keer een tocht door de duinen, lekker struinen door het bos, genieten van de typisch Hollandse luchten boven de polder… Nederland heeft zoveel verschillende gezichten. En waar u ook naar op zoek bent, online vindt u de wandeling die past bij uw voorkeuren.

Wandelzoekpagina.nl

Een uitstekende website om wandelingen te vinden, is Wandelzoekpagina.nl. De website heeft een handig overzicht van dagwandelingen en u kunt zoeken op bijvoorbeeld afstand, thema, plaatsnaam en trefwoord. Ook kunt u aangeven of de wandeling geschikt moet zijn voor mensen met een beperking en of u uw hond mee mag nemen.

Groene Wissels

Groene Wissels zijn rondwandelingen van 10 tot 20 kilometer. Al deze wandelingen beginnen en eindigen bij een trein- of busstation. Binnen deze Groene Wissels kunt u zoeken op thema en op provincie.

Trage Tochten

Trage Tochten zijn wandelingen van 5 tot 22 kilometer door natuur en boerenland. Deze routes volgen zoveel mogelijk onverharde paden. Goede wandelschoenen zijn wel nodig. Onverharde paden kunnen behoorlijk modderig en glad zijn.

De WandelZapp

WandelZapp is een app van Wandelzoekpagina. In deze app vindt u meer dan duizend wandelroutes, verspreid over heel Nederland. De app is makkelijk te bedienen. U heeft er geen handleiding voor nodig. Een groot voordeel van WandelZapp is dat u niet met een routebeschrijving of een wandelkaart op pad hoeft. Uw telefoon wijst de weg. De eerste wandeling die u met WandelZapp maakt, is gratis. Daarna betaalt u per wandeling 1,79 euro als u een Android-telefoon heeft en 2,29 als u een iPhone heeft. Een jaarabonnement kost voor beide systemen 12,99 euro. Met een jaarabonnement kunt u onbeperkt wandelingen downloaden. Daarnaast ontvangt u gratis updates van de wandelingen die u eerder hebt gedownload.

Extra mogelijkheden Wandelzoekpagina

Op Wandelzoekpagina.nl vindt u ook de Wandelkalender. Hierin staan georganiseerde wandelingen, wandelvierdaagsen en andere wandelevenementen. Verder is er de mogelijkheid om uw persoonlijke wandelgids te maken, met wandelkaarten en foto’s. Leuk om te maken voor u op vakantie gaat. En leuk om een andere wandelaar cadeau te geven.