Plezier op de computer: kaartspellen

Voor een potje kaarten hoeft u de deur niet uit. Online kunt u spelen met andere mensen. Of u speelt tegen de computer. Er zijn allerlei mogelijkheden.

Bijna alle kaartspelletjes die u kent, staan online. Vaak kunt u ze gratis spelen. Van sommige websites moet u lid worden. U moet dan inloggen met een naam en een wachtwoord.

Volop keuze

online pokeren, online spelen

Zylom.com is echt een site voor liefhebbers van spelletjes. Er is van alles te vinden. Sommige spelletjes kunt u downloaden. Andere speelt u online. Registreren hoeft niet, maar biedt wel meer mogelijkheden. In de categorie ‘kaart’ is volop keuze. U kunt Solitaire spelen in tropische sferen of tussen piraten. De klassieke vorm is er natuurlijk ook. Op Spelpunt.nl spelen dagelijks duizenden mensen kaartspelletjes. U kunt bijvoorbeeld klaverjassen, hartenjagen of pokeren. Ook solitaireparadise is populair.

Bridgen

U kunt onbeperkt bridgen via www.stepbridge.nl. Het is de officiële site van de Nederlandse Bridge Bond (NBB). U kunt er toernooien spelen en meekijken bij andere deelnemers. Er zijn wel kosten aan verbonden. Als u geen lid bent van de NBB, betaalt u 62,50 euro per jaar. Dan bent u meteen lid van de NBB. Bent u al lid? Dan kost StepBridge 41 euro per jaar.

Spelen tegen de computer

De site 50plusspellen.nl is een paradijs voor spelliefhebbers. U vindt hier veel kaartspellen. Uw tegenstander is de computer. Op de site staat een vergrootknop A+, links in de menubalk. Hiermee vergroot u tekst. Onderin het scherm is een knop naar een video met uitleg. U hoort en ziet dan hoe de site werkt.

Veel speelplezier

Op Plus Spellen kunt u veel gratis spellen spelen, zoals Tetris, sudoku, schaken en puzzels, maar ook allerlei verschillende kaartspellen. De spelletjes werken op uw computer en op de meeste tablets en mobiele telefoons.