Kant- en klaar maaltijden laten bezorgen? Hier kunt u terecht.

Als iedere dag koken niet meer lukt, kunt u ervoor kiezen om thuis kant- en klaar maaltijden te laten bezorgen. U krijgt dan een volwaardige warme maaltijd, die u zelf opwarmt in de magnetron. U heeft dan wel een flinke koelkast of vriezer nodig om de maaltijden in te bewaren. De leveranciers in dit artikel bezorgen in het hele land.

Bij bezorgmaaltijden kunt u kiezen uit koelverse en vriesverse maaltijden.
Koelverse maaltijden worden gekookt met verse ingrediënten, luchtdicht verpakt en zo snel mogelijk bij u afgeleverd. Een maaltijd is vijf tot zeven dagen houdbaar in de koelkast en eventueel ook in te vriezen.
Vriesverse maaltijden of diepvriesmaaltijden zijn ook gemaakt met verse ingrediënten, maar worden meteen hierna ingevroren. Deze maaltijden kunt u tot een half jaar lang in de vriezer bewaren.  We zetten een aantal aanbieders op een rij.

Apetito

Apetito biedt 130 verschillende vriesverse maaltijden aan. U kunt kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerde voeding. De diepvriesmaaltijden worden wekelijks bezorgd. Een bestelling bestaat uit minimaal zeven maaltijden. Naast vriesverse maaltijden bezorgt Apetito in een groot deel van Nederland ook dagelijks warme maaltijden aan huis met een auto met oven.
Kosten per maaltijd: vanaf 5,74 euro.
Website: www.apetito.nl

Diepvriesman

Diepvriesman bezorgt ingevroren maaltijden. U kunt kiezen uit honderd verschillende maaltijden, van de Hollandse pot tot vegetarische spaghetti. Alle maaltijden worden zout- en vetarm bereid. U kunt ook kiezen voor zoutloos. Voor andere diëten heeft De Diepvriesman geen speciaal aanbod. U kunt de maaltijden wekelijks, tweewekelijks of vierwekelijks bezorgd krijgen, altijd op een vaste dag.
Kosten per maaltijd: vanaf 6,25 euro.
Website: www.diepvriesman.nl

Eet smakelijk!

Eet smakelijk! is de maaltijdservice van supermarkt Spar. U kunt kiezen uit een groot aantal traditionele en eigentijdse gerechten met of zonder vlees of vis. Spar kan rekening houden met verschillende dieetwensen, zoals zoutarm, gemalen, glutenvrij en lactosevrij. Vindt u het moeilijk om te kiezen? U kunt ook een box met vijf maaltijden bestellen. U kunt deze thuis laten bezorgen of afhalen bij de winkel. U bewaart de maaltijden in de koelkast.
Kosten per maaltijd: vanaf 5,69 euro.
Website: www.spar.nl

Eten met Gemak en Food Connect

Eten met Gemak en Food Connect serveren de Hollandse pot en bekende gerechten uit de wereldkeuken, ook in een zoutarme en vegetarische variant. Ook met andere dieetwensen kan op verzoek rekening worden gehouden. U kunt uw maaltijden zelf samenstellen door vlees en groente te kiezen. U kunt er ook soep en een nagerecht bij nemen. In veel regio’s heeft Eten met Gemak regionale contactpersonen, die koelverse maaltijden bezorgen. In regio’s zonder contactpersoon bezorgt Food Connect ingevroren maaltijden.
Kosten per maaltijd: vanaf 6,99 euro.
Website: www.etenmetgemak.nl en www.foodconnect.nl

Maaltijdservice

Maaltijdservice heeft meer dan 150 koelverse hoofdgerechten, voorgerechten, bijgerechten en toetjes, ook in dieetvariaties van zoutarm en gemalen tot eiwitrijk. U kunt kiezen uit internationale gerechten en Hollandse gerechten. De bezorgdag kunt u zelf kiezen bij het bestellen. Iedere dag behalve zondag is mogelijk.
Kosten per maaltijd: vanaf 5,95 euro.
Website: www.maaltijdservice.nl

Seniorenmaaltijd

Seniorenmaaltijd bezorgt koelverse maaltijden van Albert Heijn, Jumbo en Uitgekookt. U kunt kiezen uit veel verschillende gerechten, van typisch Nederlands tot wereldkeuken. Er zijn maaltijden voor ieder dieet, zoals zoutarm, vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij. Ook kunt u gemalen of vloeibare maaltijden bestellen.
Kosten per maaltijd: varieert per aanbieder.
Website: www.seniorenmaaltijd.nl

Uitgekookt

Uitgekookt heeft elke week minstens 25 nieuwe maaltijden, waaronder klassiekers als rode kool met draadjesvlees, maar ook Indische schotels en vegetarische gerechten. De maaltijden zijn samengesteld volgens de richtlijn gezonde voeding, koelvers en zonder onnodige toevoegingen. Uitgekookt bezorgt twee keer per week door heel Nederland. De maaltijden zijn vijf dagen houdbaar in de koelkast, dus invriezen is niet nodig.
Kosten per maaltijd: vanaf 6,99 euro.
Website: www.uitgekookt.nl

Vers aan Tafel

Vers aan Tafel biedt 150 vriesverse maaltijden aan. Naast Hollandse en internationale gerechten heeft Vers aan Tafel ook maaltijden voor de kleine eter, gemalen voedsel en zoutarme gerechten. Deze leverancier bezorgt door heel Nederland op een vaste dag.
Kosten per maaltijd: vanaf 5,99 euro.
Website: www.versaantafel.nl

Maaltijdbutler

Op de website van Maaltijdbutler kunt u regionale en landelijke maaltijdservices vinden en met elkaar vergelijken. Tip: veel services bieden een voordelig proefpakket aan, dat u ook via maaltijdbutler kunt bestellen.
Website: www.maaltijdbutler.nl