Vragen en antwoorden over stoppen IkWoonLeefZorg.nl

Waarom stoppen Rabobank en Interpolis met IWLZ website en nieuwsbrief?

De afgelopen jaren is het platform gegroeid naar gevestigde titel met een vaste achterban van meer dan 100.000 abonnees en is de waardering van het platform en content zeer positief. Tegelijkertijd heeft IkWoonLeefZorg ervoor gezorgd dat het onderwerp langer zelfstandig wonen en het welzijn van senioren meer en meer gespreksonderwerp is geworden binnen onze organisaties. De reacties op de artikelen en nieuwsbrieven, de interacties op de web-omgeving en de feedback uit klantonderzoeken, hebben ons steeds waardevolle inzichten gegeven wat de belangen en behoeftes zijn van senioren en mantelzorgers op het gebied van wonen, financiën, sociale activiteit, zorg en hulp. Het resultaat is dat zowel Rabobank en Interpolis eigen activiteiten hebben ingericht om de belangen van senioren en mantelzorgers te behartigen. Niet alleen door hen te informeren, maar ook waar mogelijk te gidsen naar klantgerichte oplossingen. 

Wanneer ontvang ik de laatste nieuwsbrief?

De laatste nieuwsbrief is op 27 december verzonden. Half februari ontvangt u een laatste e-mail over het stoppen van de IkWoonLeefZorg-website per 1 maart 2024.    

Waar vind ik dan informatie over langer zelfstandig wonen?

Rabobank en Interpolis zullen afzonderlijk van elkaar blijven werken aan het informeren, inspireren en gidsen van senioren en mantelzorgers. Ieder vanuit haar eigen kracht, expertise en klantoplossingen.

Voor Rabobank ga naar de Toekomst Bestendig Wonen pagina. Ook kunt u zich aanmelden voor de 2-maandeljkse nieuwsbrief van de Rabobank.

Voor Interpolis ga naar de Veilig Wonen pagina. Ook kunt u zich aanmelden voor de Interpolis Nieuwsbrief met informatie over o.a. veilig wonen en veilige mobiliteit.

Wat doen jullie met mijn e-mailadres of andere gegevens?

Jouw e-mailadres zal per 1 maart verwijderd worden uit ons systeem. Eventuele andere persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen of bewaard.